10/10/2012

about way out west once again

imm015_14 imm014_13 imm013_12 imm012_11

ja här har vi de sista bilderna från den fantastiska fredagen på way out west. idag har det gått exakt två månader!! känns lite sorgligt. saknar alltihop med denna festival för allt är så FINT och BRA.
elin och jag funderar på att åka nästa år igen, beroende på vilka artister som spelar hehe.
alla borde i alla fall gå på way out west någon gång. hela området är så fint och pyntat med massa fina dekorationer i träden och på marken och överallt.

har inte berättat detta förresten men innan festivalen började och vi skulle gå igenom "porten" så kom det fram två tjejer till elin och mig och frågade om de fick ta en bild på det vi hade på oss det var helt cRaZy. dock så uppfattade vi aldrig vad deras blogg hette så vi fick aldrig se bilderna men det var kul. det hände två gånger den dagen!!! åh way out west

translate: today it's been two months since i was at the fantastic way out west festival!! i recommend everyone to try way out west someday because everything about it is fantastic. 
while we were there some girls came up and asked elin and me if they could photograph what we were wearing!! it was cRaZy. we never understood what their blog was called so we never got to see the pictures but oh well. ah i miss it 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar